Burcu&Murat Aybey Bilinç Kolaylaştırıcılar Gelişim Eğitimleri
Access Bilinç Kolaylaştırıcılar Burcu Aybey & Murat Aybey İletişim +905448928752
Hakkımızda Bilincin Sihirli Eşiğinde NİŞANTAŞI BARS STUDIO Blog Kurumsal Eğitimler Kass Thomas Web Sitesi Linki Access Consciousness Web Sitesi All the Tools You Need to Build a Successful Business Giriş Yap

Hakkımızda

Ben Burcu Aybey

Marmara Üniversitesi Hukuk Fakültesi Özel Hukuk Yüksek Lisans mezunuyum.

Meslek yaşamımın 28 yılını Şirketler Hukuku alanında akademik kariyer ve daha sonrasında hukuk danışmanlığı, Denetim Firmaları hukuk departmanı eğitmenliği, Holding baş hukuk danışmanlığı ve avukatlık yaparak geçirdim.

Fikri mülkiyet hukuku, ilaçta patent, sözleşmeler ve şirket evlilikleri ile sinemacılar, prodüksiyon şirketleri ve sanatçılar için telif hakları alanlarında uzman olarak çalıştım.

Türk Patent Enstitüsü marka, patent, endüstriyel tasarım alanlarında profesyonel vekillik yaptım ve Avrupa Patent Vekili oldum. Yüzden fazla büyük ve orta ölçekli firmaya danışmanlık verdim.

Eşim Murat Aybey ile birlikte kurduğumuz Hukuk ve Yönetim Danışmanlığı firmamızın yanı sıra, halen tam zamanlı olarak Access Consciousness® araçlarını kullanarak işin neşesiyle yarattığımız Bilinç Kolaylaştırıcılar Gelişim Eğitimleri A.Ş. firmasında yöneticilik ve eğitmenlik yaparak çalışıyorum.

Eşim Murat Aybey ve oğlum Doğan Emre Aybey ile birlikte Access Bilinç Kolaylaştırıcılar olarak Access Bars® ve Access Consciousness® araçlarıyla tanıştığımız 2014 yılından beri yaşamımızdaki mutlu ve eğlenceli değişim ve dönüşümle neşeyle ve merakla Dünyada daha fazla bilinç yaratmak üzere ilerlemekteyiz.

Ben Murat Aybey

İstanbul Üniversitesi İktisat Fakültesi Mezunuyum. Çalışma Hayatımın omurgasını Pazarlama ve inovasyon bakışı ve tecrübeleri teşkil etti. Enerji ve Otomotiv Sektörlerinde çalıştıktan sonra değişik sektörlerde yöneticilik, danışmanlık yaptım. Pek çok proje geliştirdim.

2014 yılından beri tam zamanlı olarak Access Bilinç Kolaylaştırıcılar ismiyle Access Consciousness® araçlarıyla Dünyada daha fazla Bilinç yaratmak için özel  eğitimler düzenliyorum.

Bireysel ve kurumsal danışanlarımıza Access Consciousness® araçları ve kolaylaştırıcılık tanıtımı seminerleri veriyorum.

Eşim Burcu Aybey'le birlikte bizler Bilinç Kolaylaştırıcılar olarak Access Bars® ve Access Consciousness® araçlarıyla tanıştığımız 2014 yılından beri yaşamımızdaki mutlu ve eğlenceli değişim ve dönüşümle neşeyle ve merakla Dünyada daha fazla bilinç yaratmak üzere ilerlemekteyiz.

Seçimlerimizin evrenle birlikte karşılıklı bir oluşum süreci olduğu bilinciyle yaşamaktayız.

Başta Access’in temel beden uygulaması Access Bars®’ın tüm insanlara ait bir kolaylaştırıcı özellik olduğunu herkese duyurmayı seçtik.

Yaşamın “zırıltıları zihnimizden boşaldıkça” daha fazlasının olduğunu fark ederek Access Consciousness®’ın yaşamımızın doğal yani kolaylıkla daha fazla mutluluk ve keyif yaratarak yaşamak için el kitapçığı olduğunu gördük.

Birlikte Neler Mümkün?

Oluşturduğumuz tüm eğitimler ve çalışmalarımızla kısıtlanmış bakış açılarının ötesinde İnsanın gerçek potansiyelini tüm yaşamında sergileyeceği bir bilince ulaşması için tüm engellerin kalkmasına kolaylaştırıcı olarak katkı veriyoruz.

Her haliyle kişinin evrenle armoni hali ve daha fazla kendisi olarak yaşamını yaratması, toplumsal yaşam, kurumsal çalışmalarda uyum, katılım motivasyonu ve yaratıcı performans sergilenmesine büyük katkı olmaktadır.

Bugün Access Consciousness sistemi ile Dünyada pek çok global firma yönetim kurulları seviyesinde bilince erişmek için Access araçları kullanmak üzere danışmanlık almaktadır.

30 yıla yakın kurumsal çalışma hayatı, kişisel gelişim ve seminer sunum tecrübelerimizle birleştirdiğimiz Access Consciousness araçları ve prosesleriyle her yaştaki insanlara, özel çocuklara, kurumsal yapılara ve çalışanlara katkı olmayı seçtik.

Çeşitli kademelerdeki çalışanlar ve yöneticilere değişik ölçekli gruplar ve bireysel seans ve sınıflar hazırlamaktayız.

 

Close